Penguenler Teknoloji Diyetinde Programımız Sona erdi.

Penguenler Öğlenci Sınıfında Teknoloji Diyeti gerçekleştirildi.

Aralık ayında başlayan programda, veli eğitimi ve öğrenci eğitimlerinin ardından, velilerimiz çocuklarıyla haftanın bir gününü belirlediler. O gün telefon/tablet/televizyon kullanmayarak, çocuklarıyla  etkinlikler yaptılar. Belirledikleri günde diyeti yapabilen çocuklarımız, gülen yüzlerini çizelgeleri üzerinde boyadılar. Yaptıkları etkinlikler için günlük tuttular.  “AZ TELEFON/TABLET/TV, ÇOK OYUN VE SPOR” sloganını hatırlatıcı bileklikler yaptık. Velilerimizle etkileşimi sağlamak ve bilgi alışverişinde bulunabilmek amacıyla “Google Classroom” uygulamasını kullandık.

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından verilen Erken Çocuklukta Sosyal Duygusal Gelişim Mentorlük Eğitimi kapsamında, çocukların teknoloji bağımlılıklarını azaltmak ve  etkileşime dayalı yaşantı deneyimlerini arttırarak  sosyal duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla, rehber öğretmenimiz A. Sİnem AKSAÇ tarafından uygulanan “Penguenler Teknoloji Diyeti” programımıza,
katılım sağlayan velilerimize, diyeti uygulamaya gayret gösteren miniklerimize ve desteği için sınıf öğretmenimiz Nazile ÖZCAN'a  teşekkür ederiz.


 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 8  kişi beğendi